Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Voorjaarsvakantie in Het Paleis

Bezoek ons tijdens de Voorjaarsvakantie, geniet met het hele gezin van de wondere wereld van Escher. Bekijk onze tentoonstelling aan de hand van een speurtocht, ga naar de interactieve etage of doe mee aan een workshop in het Escher Atelier.

In de Voorjaarsvakantie worden op woensdag 20 februari  en woensdag 27 februari workshops gegeven waarbij je een eigen vlakvulling kunt maken. Ontdek de magie achter de prachtige vlakvullingen van M.C. Escher en probeer hem te evenaren.

M.C. Escher, Regelmatige vlakverdeling met vogels, nr. 18, Oost-indische inkt, potlood en waterverf op papier, februari 1938
Regelmatige vlakverdeling met reptielen nr. 56, Oost-indische inkt, goudkleurige inkt, kleurpotlood en dekverf op papier, november 1942

Op de zondagen 17 februari, 24 februari en 3 maart geven we een linoleumworkshop waarbij je je eigen linoleumsnede kunt maken en afdrukken!

De workshops zijn doorlopend van half een tot half vijf. Binnenlopen kan tot 15.45 uur.
Onze workshops zijn populair en er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers tegelijk aan het werk. Het kan daarom zijn dat je moet wachten.