Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl

Educatie

Leren over Escher

Vissen kunnen geen vogels worden en water stroom niet omhoog. Bij Escher in Het Paleis is alles anders, want hier kunnen vissen wel vogels worden en stroomt het water wel omhoog!

Lees meer

Basisonderwijs

Voor groep 7 en 8 is een leuk educatieprogramma gemaakt. Dit educatiepakket met onder meer een opdracht die in school kan worden uitgevoerd.

Lees meer

Voortgezet onderwijs

Is een clip echt; is een kunstwerk van Escher waar water omhoog stroomt echt; is wat je leest op een website, of ziet in een videoclip echt?

Lees meer

Reserveren schoolbezoek

Escher in Het Paleis is zeer geliefd bij scholen. Om er zeker van te zijn dat uw leerlingen op een prettige manier met het werk van Escher kunnen kennismaken, vinden we het prettig dat u tijdig bij ons boekt.

Lees meer

Wiskunde

Bij een deel van Eschers beroemdste werken spelen wiskundige principes, vormen en ideeën een belangrijke rol. Dat is misschien wel wat wonderlijk, want wiskunde was op school nooit zijn lievelingsvak.

Lees meer

Creëer je eigen wereld

Deze museumles met deskundige museumdocenten combineert kijken, praten en doen en bestaat uit een bezoek aan de tentoonstelling Eeuwigheid & Oneindigheid en een workshop in het Escher Atelier waar de leerlingen een collage maken.

Lees meer

Een mier gedrukt op papier!

Deze museumles met deskundige museumdocenten combineert kijken, praten en doen en bestaat uit een bezoek aan de tentoonstelling Eeuwigheid & Oneindigheid en een workshop in het atelier waar de leerlingen een eigen linosnede snijden en afdrukken.

Lees meer

Ga met Escher mee op reis!

Deze museumles met deskundige museumdocenten combineert kijken, praten en doen en bestaat uit een bezoek aan de tentoonstelling Eeuwigheid & Oneindigheid en een workshop in het atelier waar de leerlingen een tekening maken.

Lees meer