Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl

Educatie

Leren over Escher

Vissen kunnen geen vogels worden en water stroom niet omhoog. Bij Escher in Het Paleis is alles anders, want hier kunnen vissen wel vogels worden en stroomt het water wel omhoog!

Lees meer

Basisonderwijs

Voor groep 7 en 8 is een leuk educatieprogramma gemaakt. Dit educatiepakket met onder meer een opdracht die in school kan worden uitgevoerd.

Lees meer

Voortgezet onderwijs

Is een clip echt; is een kunstwerk van Escher waar water omhoog stroomt echt; is wat je leest op een website, of ziet in een videoclip echt?

Lees meer

Cultuurmenu

Bij het Cultuurmenu bieden Haagse musea en erfgoedinstellingen gezamenlijk een programma voor het Haagse basisonderwijs. Iedere instelling ontwikkelt een les voor een bepaalde klas die aansluit bij het lesprogramma op school. Gezamenlijk vormen de lessen een doorlopende leerlijn in de schoolcarrière van het kind.

Lees meer

CultuurSchakel

Via CultuurSchakel kunnen Haagse scholen diverse culturele programma's boeken voor hun klassen. Escher in Het Paleis biedt drie verschillende programma's aan voor groep 6 t/m 8 van het primair onderwijs.

Lees meer

Reserveren schoolbezoek

Escher in Het Paleis is zeer geliefd bij scholen. Om er zeker van te zijn dat uw leerlingen op een prettige manier met het werk van Escher kunnen kennismaken, vinden we het prettig dat u tijdig bij ons boekt.

Lees meer

Wiskunde

Bij een deel van Eschers beroemdste werken spelen wiskundige principes, vormen en ideeën een belangrijke rol. Dat is misschien wel wat wonderlijk, want wiskunde was op school nooit zijn lievelingsvak.

Lees meer