Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Verhuur

Uw bruiloft

Trouw in het Winterpaleis van Koningin Emma in de romantische balzaal of tussen de betoverende werken van Maurits C. Escher. Aan de mooiste laan van Den Haag en omgeven door oneindige weerspiegelingen van de unieke kroonluchters vieren jullie je bruiloft met vrienden en familie. Na afloop van jullie huwelijksceremonie behoort een lunch, diner of receptie tot de mogelijkheden.

Escher in Het Paleis als fotolocatie

Het is mogelijk om foto’s te maken in Het Paleis. De kosten voor het gebruik van de locatie tijdens reguliere openingstijden zijn € 75,-. Flitsen is in het Paleis niet toegestaan.

Meer informatie

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 070 42 777 30 of reservering@escherinhetpaleis.nl

Foto’s: Stefan van der Kamp

Meer van Escher in Het Paleis

Uw evenement

De Koninklijke vertrekken van Het Paleis, waaronder de Balzaal, worden buiten openingstijden verhuurd als exclusieve locatie voor het organiseren van bedrijfsevenementen, recepties, diners etc.

Lees meer

Uw vergadering

De inspirerende ruimtes, de Zilverkamer en het Escher Atelier, worden tijdens en buiten openingstijden verhuurd als exclusieve locaties voor vergaderingen, workshops, brainstorm, lunches etc.

Lees meer

Wat is er te zien?

Escher in Het Paleis toont permanent de wereldberoemde, fantasievolle voorstellingen van de kunstenaar M.C. Escher. Lees hier over onze vaste opstelling en onze tijdelijke tentoonstellingen.

Ontdek onze tentoonstellingen