Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Bezoek

Bezoekersinformatie

Toegankelijkheid

Escher in Het Paleis is een monumentaal pand, hierdoor beschikken wij over beperkte faciliteiten voor mindervalide bezoekers. De toegang tot het Paleis is met enkele treden te bereiken. Escher in Het Paleis beschikt over een rolstoelplank voor rolstoelgebruikers (max. 250 kg draaggewicht). Deze bevindt zich bij de kassa. Elektrische rolstoelen zijn over het algemeen te zwaar voor deze plank. Alle zalen in het Paleis zijn drempelvrij en er is een kleine lift aanwezig (84 cm diep en 103 cm breed en max. 250 kg). Er zijn leenrolstoelen aanwezig bij de kassa.

Komt u Escher in Het Paleis bezoeken met een rolstoel? Laat dit aan ons weten via info@escherinhetpaleis.nl of 070-4277730, dan zorgen wij dat de rolstoelplank klaarligt bij de ingang. Wij beschikken helaas niet over een mindervalidetoilet.

Wilt u ons museum vanaf thuis beleven?
Dat kan met onze speciale VR tour.

Fotografie

In Het Paleis mag u zonder flits fotograferen. Het gebruik van een statief of selfiestick is niet toegestaan.

Het werk van Escher is beschermd onder het copyright van de M.C. Escher Company en mag niet zonder toestemming worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Kijk voor meer informatie over copyright op het werk van M.C. Escher op de website www.mcescher.com

Garderobe en tassenbeleid

Paraplu’s en tassen die groter zijn dan A4 formaat mag u niet meenemen op zaal. U kunt deze in onze gratis kluisjes opbergen tijdens uw bezoek (inworp 1 euro, met teruggave). Deze kunt u vinden in het souterrain naast het café. Escher in Het Paleis aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor schade aan of verlies van goederen die door bezoekers in bewaring zijn gegeven.

Koffers, trolleys en andere reisbagage kunnen we slechts in beperkte mate stallen. Vraag aan de kassa of het op dat moment mogelijk is. Een alternatief is station Den Haag Centraal, daar zijn kluisjes waar u uw bagage kunt achterlaten. Voor kinderwagens, vouwfietsen en andere grote voorwerpen is helaas geen ruimte in onze garderobe.
Aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

Eten en drinken

Tijdens uw museumbezoek bent u van harte welkom in ons MC Café. Eten en drinken is buiten het café niet toegestaan.

Huisdieren

Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan. Hulphonden zijn uiteraard wel welkom.

Gevonden voorwerpen

Neem telefonisch contact met ons op als u iets verloren bent in Het Paleis.