Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Bezoek

Activiteiten

Kinderworkshop: maak je eigen vlakvulling

Kinderen kunnen bij ons op woensdag- en zondagmiddag een vlakvullingworkshop volgen in het Escher Atelier.

Op zon- en woensdagen organiseren we vlakvullingworkshops. Vanwege de regelgeving omtrent Covid-19 worden deze in aangepaste vorm aangeboden. Klik hier voor meer informatie.
Lees meer
Eerstvolgende data: 20 november en 18 december

Rondleidingen voor mensen met een visuele beperking

Een aantal keren per jaar zet Escher in Het Paleis zijn deuren open voor mensen die blind zijn of een visuele beperking hebben. Tijdens de rondleiding vertellen speciaal getrainde gidsen over het leven en werk van Maurits Cornelis Escher. U leert de kunstwerken op een interactieve manier kennen en vormt een beeld aan de hand van het voelen, horen en inbeelden. Speciaal ontworpen reliëfreproducties en props worden tijdens de rondleiding als hulpmiddel gebruikt om de kunstwerken nog intensiever te kunnen beleven.

Lees meer

Een koninklijke wandeling

Met deze nieuwe stadswandeling van This is The Hague ontdekt u de rijke koninklijke geschiedenis van de hofstad. De route neemt u mee langs de vele paleizen, historische monumenten en prachtige paleistuinen in de Haagse binnenstad. Wandel door Den Haag en voel u even de koning(in) te rijk!
Lees meer

Audiotour

Escher in Het Paleis biedt bezoekers drie gratis audiotours aan: Escher in Het Paleis tour Highlights tour Emma tour Download de IZI travel app voordat u het museum gaat bezoeken en neem uw hoofdtelefoon mee. Tijdens het bezoek kunt u een keuze maken tussen de drie tours. In het museum…
Lees meer

Volwassenenworkshop

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 kunnen de workshops voor volwassenen helaas nog niet worden geboekt. Wij werken momenteel aan alternatieve mogelijkheden.

Lees meer