Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Bezoek

Activiteiten

Maak je eigen vlakvulling!

Een zomer vol vlakvullingen

De zomer duurt lang bij Escher in Het Paleis. Heel lang. Hij begint namelijk al op 23 mei. Dan opent Nadir en Zenith in de wereld van Escher, onze vrolijke zomertentoonstelling rond het leukste prentenboek van het jaar!

Lees meer
26 mei, tussen 11:00 en 12:30 uur

Signeersessie Wouter van Reek

Beleef Nadir en Zenith in de wereld van Escher in onze nieuwe tentoonstelling en ontmoet de maker. Je kunt het namelijk laten signeren, midden in de tentoonstelling in Escher in Het Paleis!

Lees meer
Volgende openstelling: 22 juni

Escher voor blinden en slechtzienden

Zaterdagochtend 22 juni zet Escher in Het Paleis haar deuren weer open voor mensen die blind zijn of een visuele beperking hebben. Voor openingstijd, tussen 09.30 en 11.00 uur, kunt u een rondleiding volgen langs een aantal topstukken uit de semipermanente tentoonstelling van het museum. Tijdens de rondleiding vertellen speciaal getrainde gidsen over het leven en werk van Maurits Cornelis Escher. U leert de kunstwerken op een interactieve manier kennen en vormt een beeld aan de hand van het voelen, horen en inbeelden. Speciaal ontworpen reliëfreproducties en props worden tijdens de rondleiding als hulpmiddel gebruikt om de kunstwerken nog intensiever te kunnen beleven.

Lees meer
Eerstvolgende: 7 april

Ontbijt in Het Paleis

Een zondag met Escher: geniet van een smakelijk ontbijt in de voormalige keuken van Koningin-moeder Emma.
Het ontbijt wordt tussen 09:15 tot 10:15 uur geserveerd, waarna u de unieke gelegenheid heeft om voor openingstijd Escher in Het Paleis te bezoeken. Voor de kinderen in het gezelschap start om 10:15 uur onze speciale workshop in het Escher Atelier.

Lees meer

Een koninklijke wandeling

Met deze nieuwe stadswandeling van This is The Hague ontdekt u de rijke koninklijke geschiedenis van de hofstad. De route neemt u mee langs de vele paleizen, historische monumenten en prachtige paleistuinen in de Haagse binnenstad. Wandel door Den Haag en voel u even de koning(in) te rijk!
Lees meer