Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Bezoek

Activiteiten

Vakantiepas 2019

Ga mee met Nadir en Zenith en beleef deze zomer onze nieuwe tentoonstelling over het leukste prentenboek van het jaar!
In Nadir en Zenith in de wereld van Escher ga je mee op avontuur met de hoofdpersonen. Je belandt in de wondere wereld van Escher, vol eindeloze trappen en onmogelijke gebouwen
Doe de bijbehorende speurtocht, lees het prentenboek in de gezellige leeshoek in de balzaal van het museum en ontdek nog veel meer!

Lees meer

Speurtocht Nadir en Zenith

Centraal in onze nieuwe zomertentoonstelling Nadir en Zenith in de wereld van Escher staan de twee hoofdpersonages van het boek: Nadir en Zenith. Ze belanden in de wondere wereld van Escher en nemen ons mee op avontuur. Om dat avontuur verder te verdiepen, hebben we ook een bijzondere speurtocht ontwikkeld.

Lees meer
Maak je eigen vlakvulling!

Een zomer vol vlakvullingen

De zomer duurt lang bij Escher in Het Paleis. Heel lang. Hij is namelijk al op 23 mei begonnen met de opening van Nadir en Zenith in de wereld van Escher, onze vrolijke zomertentoonstelling rond het leukste prentenboek van het jaar!

Lees meer
Volgende openstelling: 21 september

Escher voor blinden en slechtzienden

Zaterdagochtend 21 september zet Escher in Het Paleis haar deuren weer open voor mensen die blind zijn of een visuele beperking hebben. Voor openingstijd, tussen 09.30 en 11.00 uur, kunt u een rondleiding volgen langs een aantal topstukken uit de semipermanente tentoonstelling van het museum. Tijdens de rondleiding vertellen speciaal getrainde gidsen over het leven en werk van Maurits Cornelis Escher. U leert de kunstwerken op een interactieve manier kennen en vormt een beeld aan de hand van het voelen, horen en inbeelden. Speciaal ontworpen reliëfreproducties en props worden tijdens de rondleiding als hulpmiddel gebruikt om de kunstwerken nog intensiever te kunnen beleven.

Lees meer

Een koninklijke wandeling

Met deze nieuwe stadswandeling van This is The Hague ontdekt u de rijke koninklijke geschiedenis van de hofstad. De route neemt u mee langs de vele paleizen, historische monumenten en prachtige paleistuinen in de Haagse binnenstad. Wandel door Den Haag en voel u even de koning(in) te rijk!
Lees meer