Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Kinderworkshops

In verband met de situatie rondom Covid-19 bieden we een aangepast workshop programma aan. Toegang is alleen mogelijk na inschrijving. Dit kan kan ter plekke via het inschrijfformulier, dat naast de deur van het atelier hangt. Vooraf inschrijven of een plekje reserveren is helaas niet mogelijk. Er is plaats voor maximaal 5 kinderen per tijdslot. Tijdens de workshop is de aanwezigheid van ouders in het atelier niet toegestaan. Het museum behoudt zich het recht voor om kinderen die verkouden zijn of snottebellen hebben te weigeren in de workshops. Dit wordt beslist door de docent en hier is geen discussie over mogelijk. Wij vragen u om thuis te blijven bij coronagerelateerde klachten en uiteraard de hygiënemaatregelen van de overheid ook in het museum te volgen. Op die manier werken we samen met al onze bezoekers aan een prettig en verantwoord bezoek.

Maak je eigen vlakvulling

M.C. Escher was gefascineerd, zeg maar gerust geobsedeerd, door vlakvullingen. Hij kon uren, dagen en maanden puzzelen op allerlei manieren om een vlak te vullen met zich steeds herhalende figuren.

Wil je dit zelf eens proberen? Dat kan! Op zondagmiddag, en op woensdagmiddag in de schoolvakanties, organiseren we een speciale workshop waarin je je eigen vlakvulling kunt maken!

M.C. Escher, Regelmatige vlakvulling, nr 22, tekening met waterverf op papier, juni 1938

Voor de workshop geldt:

Leeftijd: 7-16 jaar
Aantal: Maximaal 5 kinderen
Tijdsloten workshops: 12.30-13.15u, 13.30-14.15u, 14,45-15.30u, 15.45-16.30u
Kosten: Gratis, excl. entree museum
Locatie: Escher Atelier

Meer over Het Paleis