Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Maak je eigen vlakvulling

Op zondagen (en woensdagen in de schoolvakanties) organiseren we vlakvullingworkshops. Vanwege de regelgeving omtrent Covid-19 worden deze in aangepaste vorm aangeboden. Zo kunnen er maximaal 5 kinderen per workshop worden toegelaten en is het voor de ouders helaas niet toegestaan de workshop bij te wonen. Om wachtrijen en drukte te voorkomen kunt u uw kind vooraf op de intekenlijst bij het Atelier inschrijven voor een workshop binnen het tijdslot van uw bezoek.

Workshop voor kinderen

M.C. Escher was gefascineerd, zeg maar gerust geobsedeerd, door vlakvullingen. Hij kon uren, dagen en maanden puzzelen op allerlei manieren om een vlak te vullen met zich steeds herhalende figuren.

Wil je dit zelf eens proberen? Dat kan nu. Op woensdagen in de schoolvakanties en op zondagen organiseren we een speciale workshop waarin je je eigen vlakvulling kunt maken!

De workshops duren 45 minuten en zullen in vier tijdsloten aangeboden worden: 12.30-13.15, 13.30-14.15, 14.45-15.30 en 15.45-16.30. Let er goed op dat de workshop binnen het tijdslot van je museumticket valt.

De workshop is voor alle kinderen van 7 t/m 15 jaar!

Deelname aan de workshop is gratis voor museumbezoekers.

Om de veiligheid te kunnen garanderen, hanteren we hygiëneregels die in lijn zijn met de RIVM-richtlijnen. Zo worden voor, tussen en na elke workshop de tafels, krukjes en de gebruikte tapehouders en scharen gedesinfecteerd door de museumdocent. Ook zal de museumdocent 1,5 meter afstand bewaren van zowel de ouders als de kinderen.

M.C. Escher, Vlakvulling II, litho, juli 1957
M.C. Escher, Regelmatige vlakvulling, nr 22, tekening met waterverf op papier, juni 1938

Meer over Het Paleis