Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Verhuur

Uw evenement

Feestdagen in Het Paleis

Op zoek naar een bijzondere locatie voor de feestdagen voor uw gasten? Bekijk de mogelijkheden in onze speciale brochure

Ontvang uw gasten op Koninklijke wijze met een vorstelijke receptie of sfeervol diner in de Balzaal

De Koninklijke vertrekken van Het Paleis, waaronder de Balzaal, worden buiten openingstijden verhuurd als exclusieve locatie voor het organiseren van bedrijfsevenementen, recepties, diners etc.

Meer informatie

Aanvangstijd, duur en eindtijd stellen we graag met u samen vast om u zo een passend aanbod te kunnen doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 070 42 777 30 of reservering@escherinhetpaleis.nl

Balzaal

Receptie: max. 100 personen
Uitgeserveerd diner: max. 60-70 personen
Walking dinner: max. 100 personen

Hal en trappenhuis

Voor welkomstdrankje: max. 30 personen

Cafe MC

Receptie: max. 150 personen
Walking dinner: max. 100 personen
Diner buffet: max. 100 personen

Meer van Escher in Het Paleis

Uw bruiloft

Trouw in het Winterpaleis van Koningin Emma in de romantische balzaal of tussen de betoverende werken van Maurits C. Escher. Aan de mooiste laan van Den Haag en omgeven door oneindige weerspiegelingen van de unieke kroonluchters vieren jullie je bruiloft met vrienden en familie.

Lees meer

Uw vergadering

De inspirerende ruimtes, de Zilverkamer en het Escher Atelier, worden tijdens en buiten openingstijden verhuurd als exclusieve locaties voor vergaderingen, workshops, brainstorm, lunches etc.

Lees meer

Wat is er te zien?

Escher in Het Paleis toont permanent de wereldberoemde, fantasievolle voorstellingen van de kunstenaar M.C. Escher. Lees hier over onze vaste opstelling en onze tijdelijke tentoonstellingen.

Ontdek onze tentoonstellingen