fbpx
Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Verhuur

Uw evenement

Wilt u uw gasten eens echt iets bijzonders bieden? Kies dan voor een koninklijke ontvangst bij Escher in Het Paleis. Treed binnen in een stadspaleis met sprookjesachtige allure aan de mooiste laan van Nederland. Geniet van een vorstelijke receptie of een sfeervol diner in onze Balzaal terwijl u omringd wordt door de meesterlijke grafiek van M.C. Escher. Verbaas u over zijn kunst en ontdek zijn wereld. Hef het glas met uw gasten op een plek waar meerdere vorstinnen voor u hetzelfde gedaan hebben. Een evenement dat uw gasten nooit meer zullen vergeten.

Eten in de keuken is alleen voor het personeel? Niet bij Escher in Het Paleis! Werd de keuken in souterrain vroeger inderdaad uitsluitend gebruikt door de koks en de bediening van Koningin-Moeder Emma, tegenwoordig kunt u hier een ontspannen avond beleven met vrienden. Geniet van een heerlijk walking dinner of diner buffet in ons MC Café.

Meer informatie

Aanvangstijd, duur en eindtijd stellen we graag met u samen vast om u zo een passend aanbod te kunnen doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 070 42 777 30 of reservering@escherinhetpaleis.nl

Balzaal

Receptie: max. 100 personen
Uitgeserveerd diner: max. 60-70 personen
Walking dinner: max. 100 personen

Hal en trappenhuis

Voor welkomstdrankje: max. 30 personen

MC Café

Receptie: max. 100 personen
Walking dinner: max. 80 personen
Diner buffet: max. 80 personen

Meer van Escher in Het Paleis