Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Educatie

Leren over Escher

Het museum wil iedere leerling uit het basis- en voortgezet onderwijs inspireren en kennis laten maken met het leven en werk van M.C. Escher.

Vanwege de COVID-19 maatregelen en de beperkte ruimte in het museum zijn er inhoudelijke en logistieke aanpassingen in hoe het museum de museumlessen en rondleidingen aanbiedt.

Het museum kan door het bovengenoemde ook alleen museumlessen en rondleidingen aanbieden aan schoolgroepen met een maximale grootte van 30 leerlingen uit het primair onderwijs of 25 leerlingen vanuit het voortgezet onderwijs. Wilt u met een schoolgroep van meer dan 30 leerlingen of met meerdere groepen tegelijk naar het museum komen? Mail ons op educatie@escherinhetpaleis.nl

Zelfstandige groepsbezoeken met kijkwijzer, zonder rondleider, kunnen helaas niet worden geboekt in 2020. Mail voor meer informatie en mogelijkheden voor voorjaar 2021 naar educatie@escherinhetpaleis.nl

Vissen kunnen geen vogels worden en water stroomt niet omhoog. Bij Escher in Het Paleis is alles anders, want hier kunnen vissen wel vogels worden en stroomt het water wel omhoog! Op de tweede verdieping beleef je Escher in zijn eigen wonderlijke wereld. Zo wordt de leraar de kleinste van de klas in onze Escherkamer. Escher in Het Paleis is een voormalig Koninklijk Paleis: vier vorstinnen woonden hier of gebruikten het als werkpaleis.

Kom en beleef het zelf in Escher in Het Paleis. Bij reservering ontvangen groepen uit het voortgezet onderwijs verdiepende achtergrondinformatie en een gratis kijkwijzer. Groepen uit het primair onderwijs ontvangen ook deze achtergrondinformatie en kunnen gebruik maken van de spannende speurtocht (9+) door het museum.

Contact en informatie

Vraag uw schoolbezoek aan via het reserveringsformulier, 070-4277730 of reservering@escherinhetpaleis.nl

Meer onderwijs