fbpx
Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Vacature: vrijwilligers Paleiswinkel

De Stichting Vrienden van Escher en Het Paleis is op zoek naar vrijwilligers die in de Paleiswinkel van Escher in Het Paleis ingezet worden bij de winkelverkoop. De opbrengst van de Paleiswinkel komt ten goede aan culturele doelen in Den Haag.

De vrijwilligers vormen, samen met de suppoosten, het gezicht van Escher in Het Paleis. Daarom staan klantvriendelijkheid en service hoog aangeschreven. De vrijwilligers van de Paleiswinkel zijn een aanspreekpunt voor bezoekers en staan hen in het Nederlands of Engels te woord. Zij geven informatie over artikelen, maar ook over het museum. Ook wordt door toeristen regelmatig gevraagd naar bezienswaardigheden en praktische zaken in Den Haag, bijv. over trams en bussen.

Wij zoeken

Wij zoeken vrijwilligers die met enige regelmaat (minstens vier dagdelen per maand) inzetbaar zijn. Escher in Het Paleis is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. In de winkel wordt gewerkt met twee diensten per dag. De vroege dienst is van 10.45 – 14 uur, en de late dienst is van 13.45 – 17 uur. We verwachten een dienstverlenende instelling en een representatieve uitstraling. Communicatieve en sociale vaardigheden zijn van groot belang, evenals goed kunnen samenwerken en een flexibele houding. Basiskennis van het gebruik van een computer is een must, evenals kennis van het Engels. Er wordt een proeftijd van drie maanden gehanteerd.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en interessante werkplek in een internationale omgeving met een training voor de functie van winkel-vrijwilliger. De vrijwilligers krijgen 15% korting in de winkel. Jaarlijks wordt er in september voor hen een vrijwilligersdag georganiseerd en worden zij uitgenodigd voor openingen van exposities en andere leuke activiteiten.

Interesse en/of vragen

Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij de Paleiswinkel of heeft u misschien nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Lily Hessels-Veldhoen.

Uw reacties zien we graag tegemoet, liefst met motivatie. U kunt uw reactie mailen aan: lilyveldhoen@hotmail.com

Met geschikte kandidaten voeren we een gesprek om te kijken of de wensen en verwachtingen van beide kanten op elkaar aansluiten.