Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Museumnacht 2016: Cirque d’Escher

Komt dat zien, komt dat zien! Escher in Het Paleis opent tijdens de Haagse Museumnacht op 29 oktober haar deuren met Cirque d’Escher!

Verwonder en bewonder! Houden je ogen je voor de gek, of is wat je ziet wel echt mogelijk? Escher speelde met illusies; vissen worden vogels, bol wordt hol, groot wordt klein en in spiegelingen laat Escher onmogelijke werelden zien.

In de zilverkamer voorspelt een “echte” waarzegster je toekomst. Met de nodige magie houdt een Goochelaar je ogen voor de gek! Hol en Bol, dik of dun? Is wat je ziet echt of nep? Niet alleen het werk van Escher zit vol illusies, maar neem deze nacht ook eens een kijkje in het spiegelpaleis op de tweede verdieping.

Geen tijd, geen tijd. Tijdens de museumnacht moet je zeker tijd maken om dit optreden van de Dutch Don’t Dance Division te zien! Om 21.00, 21.45 en 22.30 treden ze op in de Balzaal met een preview van hun voorstelling Alice in Winter Wonder Land!

Onder het genot van een hapje, drankje en goede muziek zie je de raarste spiegelingen en perspectieven.

Reguliere tickets 15 euro en VIP tickets 17,50 euro (mits nog verkrijgbaar). Check de website van Museumnacht voor de ticketverkoop.

Wij bedanken uitzendbureau Oudstanding voor de sponsering van de suppoosten tijdens de Museumnacht!