fbpx
Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Rondleiding met workshop

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw groep of bedrijfsuitje? Boek dan deze rondleiding met workshop voor volwassenen.

Rondleiding met workshop linoleum snijden

Escher is één van de bekendste grafische kunstenaars ter wereld. In zijn wonderlijke prenten speelt hij met perspectief, ruimte en werkelijkheid. Bij hem is niets wat het lijkt. Tijdens een korte rondleiding van 30 minuten maakt u kennis met een aantal topstukken van M.C. Escher.
U ontdekt hoe hij zijn grafische prenten maakte en keek naar de wereld om zich heen. Geïnspireerd door de wereld van Escher? Tijdens de workshop van 75 minuten maakt u onder leiding van de docent uw eigen linosnede. Door zelf in deze ook door Escher toegepaste grafische techniek te duiken, krijgt u grip op het maakproces en neemt uw bewondering voor zijn grafische meesterwerken alleen maar toe!

Na afloop kunt u op eigen gelegenheid de tweede verdieping verkennen. Daar leert u kijken als Escher in een interactieve tentoonstelling. Puzzel met uw ogen, ontdek met uw handen en word deel van Eschers beleving. Stap binnen in zijn illusie en groei tot reus of krimp tot minimens in enkele seconden.

Prijs € 49,50 p.p. *
Voor een groep van minimaal 10 personen en maximaal 20 personen. Het is altijd mogelijk om met minder dan 10 deelnemers te komen, de prijs blijft dan €495,00.

Voor informatie of reserveringen kunt u contact opnemen via reservering@escherinhetpaleis.nl of 070 427 77 30.

In de prijs is inbegrepen:

  • De entree van het museum
  • Een rondleiding van 30 minuten door het museum
  • De workshop linoleum snijden van 75 minuten
  • Een kopje koffie, thee of fris met muffin

*: Met Ooievaarspas, Rotterdampas en Dordtpas: € 38,- p.p.

Extra’s

In de voormalige keuken van koningin-moeder Emma kunt u voor of na het programma heerlijk lunchen of genieten van een High Tea op reservering. Vraag bij boeking van de workshop naar de verschillende mogelijkheden.