Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Kijken met je handen

Jammer genoeg is er vervroegd een einde gekomen aan de tentoonstelling Kijken met je handen. We kijken terug op een prachtige tentoonstelling, waarin wij veel bezoekers hebben mogen ontvangen en hen de kans hebben gegeven mode op een geheel nieuwe manier te ervaren: namelijk door tast!

Met de schitterende looks van Michelangelo Winklaar zijn de balzaal en de groene salon de afgelopen maanden tot leven gekomen. De jurken deden terugdenken aan de koninklijke feesten die Koningin-Moeder Emma hier meer dan een eeuw geleden heeft gegeven. De grote verscheidenheid aan kleuren, waarvoor Winklaar inspiratie haalde uit onder meer de cultuur en natuur van Curaçao, waren een stralend lichtpunt in ons museum deze herfst en winter.

Heeft u de tentoonstelling niet meer kunnen bezoeken? Of wilt u nog meer er over te weten komen? Lees er alles over en bekijk de zaalfoto’s op de tentoonstellingspagina. Ook op de socialmediakanalen van Michelangelo en ons zijn prachtige foto’s en teksten over de ontwerpen te vinden. Op Spotify vindt u de podcast die wij speciaal voor deze tentoonstelling hebben gemaakt samen met Ferry Molenaar. Ferry, die zelf blind is en de tentoonstelling op zijn eigen manier ervaart, neemt de luisteraar samen met conservator Judith Kadee mee op zijn tactiele reis. Ook zijn de zaalteksten nog online te beluisteren.