Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl

Huisregels

Tassenbeleid

Om uw eigendommen en het museum te beschermen willen wij u vragen om tassen die groter zijn dan een A4tje in de beschikbare kluisjes op te bergen tijdens uw bezoek. Deze kunt u vinden in het souterrain naast het café. Escher in Het Paleis aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor schade aan of verlies van goederen die door bezoekers in bewaring zijn gegeven.

Fotografie

Fotograferen zonder flits is toegestaan in Het Museum. Het gebruik van een statief (selfiestick) is niet toegestaan.
Het werk van Escher is beschermd onder het copyright van de M.C. Escher Company en mag niet zonder toestemming worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Kijk voor meer informatie over copyright op het werk van M.C. Escher op de website www.mcescher.com

Eten en Drinken

Het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten of drinken te gebruiken in het museum.

Meer over Het Paleis

Den Haag

De geschiedenis van het Koninkrijk der Nederlanden begint in Den Haag. Op 30 november 1813 komt Prins van Oranje Willem Frederik van Oranje-Nassau vanuit Engeland aan op het Scheveningse strand.

Lees meer

Geschiedenis

Het Paleis aan de Lange Voorhout heeft een lange geschiedenis. Lees hier over haar ontstaansgeschiedenis, het Koninklijke verleden en over hoe dit gebouw het thuis werd van een aan Escher gewijde permanente tentoonstelling.

Lees meer

Paleiswinkel

De Museumwinkel van “Escher in Het Paleis” bevindt zich op de begane grond in één van de mooiste vertrekken van het Paleis.

Lees meer