Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Volwassenen workshop

Vijftien minuten voor aanvang verzamelt de groep bij het Escher Atelier, hier kunt u veilig uw bezittingen kwijt terwijl u met de Gids het museum verkent. Tijdens de rondleiding van vijfenveertig minuten spelen vraag en antwoord een belangrijke rol. In het Escher Atelier doet u onder begeleiding van de Gids een Escher activiteit (bijv. linoleumsnede). Na afloop kunt u op eigen gelegenheid de tweede verdieping verkennen. U wordt deel van Eschers wereld door onze innovatieve attracties: er staat een magische bol waarin werelden verschijnen en verdwijnen; er is een bewegende zaal en een optisch onbetrouwbare vlakvulling vloer! In de Kamer van Escher stapt u direct  in zijn magie, want hier speelt u zelf met perspectief.

Prijs € 47,50 p.p.
Voor een groep van minimaal 10 personen en maximaal 20 personen. Het is altijd mogelijk om met minder dan 10 deelnemers te komen, de prijs blijft €475,00.

In de prijs is inbegrepen:

  • De entree van het museum;
  • Een rondleiding van drie kwartier door het museum;
  • De Escher activiteit van drie kwartier,
  • Een kopje koffie, thee of fris.

Extra’s

In de voormalige keuken van koningin Emma kunt u voor of na het programma heerlijk lunchen, of genieten van een High Tea. Vraag bij reservering naar de verschillende mogelijkheden.

Maak kennis met de koninklijke omgeving van Escher in Het Paleis. Met de Koninklijke Wandeling loopt u door de directe omgeving van het Lange Voorhout, Noordeinde, Binnenhof en Korte Voorhout.

Voor informatie of reserveringen kunt u contact met ons opnemen via reservering@escherinhetpaleis.nl  of 070 427 77 30.

Meer over Het Paleis

Elke zondag

Kinderworkshop: maak je eigen linoleumsnede

Kinderen kunnen bij ons op zondagmiddag een workshop Linoleum snijden volgen in het Escher Atelier.

Lees meer

Audiotour

Escher in Het Paleis biedt bezoekers twee gratis audiotours aan via de IZI travel app. Download de app voordat u het museum gaat bezoeken en neem uw hoofdtelefoon mee. Tijdens het bezoek kunt u een keuze maken tussen de Emma of Escher tour. In het museum is WIFI aanwezig, maar…
Lees meer

Groepen en rondleidingen

Wilt u graag met een groep een bezoek brengen aan Escher in Het Paleis of wenst u een rondleiding onder begeleiding van een professionele gids? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer