Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Ontbijt in Het Paleis

Een zondag met Escher

Geniet van een smakelijk ontbijt in de voormalige keuken van Koningin-moeder Emma.

Het ontbijt wordt tussen 09:15 tot 10:15 uur geserveerd, waarna u de unieke gelegenheid heeft om voor openingstijd Escher in Het Paleis te bezoeken.

Water dat naar boven stroomt, vissen die in vogels veranderen en handen die zichzelf tekenen. Onmogelijk? Niet bij Escher in Het Paleis. Stap in de wondere wereld van de wereldberoemde kunstenaar M.C. Escher en wordt onderdeel van zijn fantasie waar gezichtsbedrog en perspectief de hoofdrol spelen. Reis mee door het Italië van Escher, ontdek Delft op een geheel nieuwe wijze en maak kennis met een perspectief dat alle wetten van de zwaartekracht tart.

Workshop voor kinderen

Voor de kinderen in het gezelschap start om 10:15 uur onze speciale workshop in het Escher Atelier. Ga samen met de workshopbegeleider aan de slag en maak je eigen Escher-werk. Uiteraard kun je je werk na afloop mee naar huis nemen!

Geschikt voor kinderen van 3 t/m 15 jaar. Voor kinderen jonger dan 6 jaar vragen we 1 ouder/begeleider om aanwezig te zijn bij de workshop.

Het Ontbijt

Diverse soorten vers brood & broodjes, croissant, zoet en hartig beleg, vers gekookt eitje, yoghurt met diverse cereals, en verse jus d’orange, onbeperkt koffie en thee, melk & karnemelk

Data

Zondag 16 februari – Valentijnseditie

Ontbijt Volwassenen: € 27,50
Ontbijt Kinderen 7 t/m 15 jaar: € 17,50
Ontbijt Kinderen t/m 6 jaar: € 10,00

Zondag 05 april

Ontbijt Volwassenen: € 25,00
Ontbijt Kinderen 7 t/m 15 jaar: € 15,00
Ontbijt Kinderen t/m 6 jaar: € 7,50

Alle prijzen zijn inclusief het toegangsbewijs voor het museum.

Koop hier je tickets

NB: Voor dit arrangement geldt een minimaal aantal deelnemers van 15 gasten en een maximum van 50 gasten. Escher in Het Paleis behoudt zich het recht voor om het ontbijt-arrangement uiterlijk 3 werkdagen van te voren te annuleren bij te weinig deelnemers. Uiteraard ontvangt u in dat geval het reeds betaalde bedrag terug.